o nas

Kanapki, bagietki, zestawy obiadowe, to produkty które codziennie o świcie opuszczają zakład w Karolewie. 

Nasz zakład, jako jeden z nielicznych w tej części Europy, wyposażony jest w unikalne rozwiązania, między innymi w pomieszczenia typu „clean room”, pozwalające na produkcję żywności ultra fresh przy zachowaniu najwyższych światowych standardów higienicznych. Na dowód powyższego, możemy pochwalić się uzyskaniem certyfikatu BRC.

Po osiągnięciu pełnych zdolności produkcyjnych, linie technologiczne opuszczą ponad 4 miliony sztuk opakowań każdego miesiąca.

nasz szef kuchni

Doskonały posiłek zaczyna się od doskonałego kucharza – taki właśnie jest nasz szef kuchni, Andrzej Truchlewski. Kulinarny podróżnik zafascynowany foodpairingiem i ideą locavore, którą z zaangażowaniem wdraża.

Doświadczenie zdobywał pracując pod okiem mistrzów Georgia Locatellego oraz Anthony’ego Norta w Londynie, oraz podczas wieloletnich współprac z koncernami spożywczymi (R&D Unilever Poznań – Vlaardingen oraz AB World Foods Ltd Leigh UK).

Na co dzień implementuje trendy foodowe oraz rozwiązania technologiczne w produktach ultrafresh convenience food w Polsce i Europie. Jest współautorem ponad 300 receptur takich marek jak m. in.: Pataks, Blue Dragon, Reggae, Knorr czy Lukul. Sędzia techniczny Kulinarnego Pucharu Polski, Primerba Cup oraz Trendy Chef.